Our Event Schedule
Our schedule can be hectic, so we are always trying to find time to see all peoples
09:00 - 09:05
MEETS 2019 Congress & Exhibition opening ceremony by H.E Mr Prime Minister
5 Minuets
09:05 - 09:30
PM tour on the exhibition and heading towards Congress Hall
25 Minuets
09:30 - 09:35
Launching of MEETS Congress by broadcasting official MEETS 2019 promo video
5 Minutes
09:35 - 09:45
Speech of organizer or the main partner
10 Minutes
09:45 - 09:55
Speech of H.E Minister of Higher Education and Scientific Research
10 Minutes
09:55 - 10:05
Speech of H.E Minister of Education
10 Minutes
10:05 - 10:25
Speech of H.E Prime Minister
20 Minutes
10:25 - 11:00
Coffee Break
25 Minutes
11:00 - 11:10
Moderator ( to be defined later)
10 Minuets
11:10 - 11:20
Panelist 1: Public universities representative (Iraq)
10 Minuets
11:20 - 11:30
Panelist 2: Public universities representative (Kurdistan)
10 Minuets
11:30 - 11:40
Panelist 3: Private universities representative (Iraq)
10 Minuets
11:40 - 11:50
Panelist 4: Private universities representative (Kurdistan)
10 Minuets
11:50 - 12:00
Panelist 5: Special Consultant (Brought by organizer or partner)
10 Minuets
12:00 - 12:45
Interaction of Panel Members with attendees
45 Minuets
12:45 - 13:30
Launch Break
45 Minuets
14:00 - 14:10
Moderator ( to be defined later)
10 Minutes
14:10 - 14:20
Panelist 1: Public schools representative (Iraq)
10 Minutes
14:20 - 14:30
Panelist 2: Public schools representative (Kurdistan)
10 Minutes
14:30 - 14:40
Panelist 3: Private schools representative (Iraq)
10 Minutes
14:40 - 14:50
Panelist 4: Private schools representative (Kurdistan)
10 Minutes
14:50 - 15:00
Panelist 5: Special Consultant (Brought by organizer or partner)
10 Minutes
15:00 - 16:00
Interaction of Panel Members with attendees
1 Hour
16:00 - 16:10
Reading of 2nd day program and end of 1st day of congress
10 Minuets
09:00 - 09:15
Moderator: (Main Partner)
15 Minuets
09:15 - 09:30
Panelist 1: Minister of Higher Education of Iraq
15 Minuets
09:30 - 09:45
Panelist 2: Minister of Higher Education of KRG
15 Minuets
09:45 - 10:00
Panelist 3: Minister of Education of Iraq
15 Minuets
10:00 - 10:15
Panelist 4: Minister of Education of KRG
15 Minuets
10:15 - 10:30
Panelist 5: Special guest; Foreigner Minister or parallel (Brought by organizer or partner)
15 Minuets
10:30 - 11:10
Coffee Break
40 Minuets
11:10 -12:45
Interaction of Panel Members with attendees
40 Minuets
12:45 - 13:30
Launch Break
45 Minuets
13:30 - 13:40
Moderator (to be defined later)
10 Minutes
13:40 - 13:50
Panelist 1: Sponsor/exhibitor
10 Minutes
13:50 - 14:00
Panelist 2: Sponsor/exhibitor
10 Minutes
14:00 - 14:10
Panelist 3: Sponsor/exhibitor
10 Minutes
14:10 - 14:20
Panelist 4: Special guest (Brought by organizer or partner)
10 Minutes
14:20 - 15:00
Interaction of Panel Members with attendees
40 Minutes
15:00 - 15:05
End of panels and broadcasting official MEETS 2019 promo video
5 Minutes
15:05 - 15:30
Rewarding (honoring) of 1st outstanding schools graduates students in Iraq & Kurdistan
25 Minutes
15:30 - 16:00
Rewarding (honoring) of 1st outstanding Sponsor universities students
30 Minutes
16:00 - 16:15
Outlining the congress final report for the ministers and attendees
15 Minutes
16:15 - 16:50
Giving Certificates of Participation to partners, sponsors & exhibitors
35 Minutes
16:50 - 17:00
Official closure ceremony of MEETS 2019 congress
10 Minutes
SO, WHAT DO YOU THINK?

JOIN US NOW!

Reserve My Seat